Předokenní rolety

Předokenní rolety jsou ideální kombinací bezpečnosti, stínění a tepelné izolace. Za dobu, kdy jsou rolety v nabídce došlo k maximálnímu zefektivnění všech požadovaných vlastností. Nejčastěji používané hliníkové lamely s polyuretanovou pěnou se vyznačují dlouhou životností  s perfektními izolačními vlastnostmi.

Pokud potřebujete kvalitní zatemnění, spolu s utlumením hluku a zvýšenou ochranou majetku, jsou pro vás předokenní rolety vhodnou

volbou. Všechny tipy předokenních rolet nabízí kvalitní zastínění, termoregulaci, snížení hluku a zvýšenou ochranu před špatný

mi povětrnostními podmínkami. Jsou dostupné v různých barevných odstínech.

Pro novostavby se nejčastěji používá podomítkový box, kdy je roleta téměř neviditelná, při otevřeném stavu je viditelná pouze jedna spodní lamela. Pokud již máte postaveno, nezoufejte i pro vás máme řešení! rolety pro dodatečnou montáž tzv. klasické rolety lze namontovat na jakékoliv okno či dveře.

 

Venkovní roleta Vivera

 

Rolety pro venkovní použití

Exteriérové rolety vytváří optimální prostředí z pohledu světelných a tepelných podmínek a je významnou součástí stavby z hlediska úspory energie. V tradičním pojetí plní exteriérové rolety stínicí a bezpečnostní funkci, v netradičním pojetí jsou architektonickým prvkem administrativních budov a šperkem rodinných domů.

Přednosti a výhody

  • vysoký stupeň zastínění a snižování hladiny venkovního hluku,
  • termoregulační i ochranný efekt,
  • možnost elektrického ovládání,
  • vhodná pro dodatečnou montáž na rám okna nebo na fasádu,
  • zaomítací provedení vhodné pod fasádu nebo zateplovací systém,
  • hliníkové lamely plněné PUR pěnou nebo plastové lamely,
  • možnost integrovat síť proti hmyzu

 

 

Interiérové rolety

Screenové rolety

Zatemňující rolety

 

 

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.